En vecka i staden

Nu har vi dragits med Stockholm i en vecka. Det har varit trevligt, rörigt, avlastande och stressigt. Det är lätt hänt att samla på sig en lista med mer eller mindre nödvändiga göromål inför varje visit, men desto svårare att hinna med dem allihop. Efter att ha flängt runt lite överallt och uträttat diverse ärenden under gårdagen har vi i varje fall lyckats bocka av de flesta av punkterna. I min fantasi skulle jag däremot hinna med att träffa flera vänner, men har knappt hunnit med en enda. Förhoppningsvis finns ni kvar och vill ses vid nästa visit, då det inte är massa julfiranden på schemat.
 
Angel är fullständigt utmattad och nästintill lamslagen efter vår Stockholmsvecka. Vi förstår först nu vilken otrolig inverkan vår flytt har gjort på hennes mående. Hemma i skogarna springer hon som en galning, busar, leker är lyhörd och stressar någon gång ibland upp sig för något, men är då lätt att avleda. Efter det är hon trött och nöjd, och tar sig gärna en tupplur. I Stockholm är hon så panikslaget stressad att även om man når henne med träningen så ramlar hon ihop av utmattning när man kommer in. Självklart är det inte bara negativt för henne att vara här, hon har ju sina vänner och släktingar här, och glädjen i att få träffa dem kan många gånger vara svårslagen. Skillnaden är dock enorm och då är hon ändå tusen gånger lugnare än hon var när vi adopterade henne från hundstallet, så den här flytten kommer sannolikt att förlånga vår älskade tjejs liv.
 
Imorgon börjar vi styra hemåt. Vi kommer däremot inte hinna så långt innan det är dags att stanna igen eftersom vi firar in det nya året i Uppsala. Nu springer klockan iväg och vi ska försöka ta oss upp i lite vettig tid imorgon så jag säger God Jul och Gott Nytt år!
Maria