En lugn helg

Gästrummet blev, efter en del klurande, beboligt. Medan jag höll på där inne fylldes jag sakta med ett stort frågetecken. (För att ni inte ska bli förvirrade så ska jag kanske nämna att detta rum är en kombination av kontor, ateljé, gästrum och walk in closet.) Jag stod där med våra smockfulla kontorsflyttlådor och undrade plötsligt hur vi tänkte när vi kom fram till att den bokhyllan som allt detta stod i, innan flytten, inte skulle komma med upp. Det var inte så mycket att fundera över, vi behöver skaffa något slags hyllsystem. Men i sparandets anda kom vi fram till att vi ska ta de oanvända konsolerna som vi har liggandes och åka till bygghandeln och köpa en bräda. Inga onödiga utgifter här inte.
 
Fredag eftermiddag fick vi alltså besök. Kvällen bjöd på mat, vin, babbel och sällskapsspel. Lördag förmiddag åkte våra gäster vidare och vi gav oss själva en lugn dag. Vi avslutade några påbörjade projekt här hemma, klöv ved och staplade den och tog en tidig kväll med film och Quorn-fajitas. På söndagen funderade vi på att ta oss upp på Järvsöklacken, men vädret tyckte att vi skulle ta det en annan helg. Istället ringde vi till Angels nya kompis Asterix och tog en tur i skogen tillsammans. Vi har även smidit lite planer kring nästa års semester, någon eller några av Norrbottens nationalparker kommer att få oss på besök.
 
Trotts den lugna helgen är vi jättetrötta, men vi har en långhelg att se fram emot. Höstlovet är här och Stefan har bara halv arbetsvecka, utan elever. Imorgon ska vi, efter arbetstid, låna klätterväggen i deras gympasal och sedan har vi ända fram till måndag att göra precis vad vi vill tillsammans.
 
Maria