Hej kära vänner!

En trött och sliten familj hälsar att vi är just det, trötta och slitna. Det var väldigt mycket som hände samtidigt ett tag och nu försöker vi återhämta oss och komma in i nya rutiner och ta nya tag. Det går lite segt.
 
Tillvaron just nu består av mig, Stefan och Angel. Asterix fick en veckas semester hos originalhusses son, eller antagligen var det väl vi som fick lite semester. Med vår låga energi och ständig trötthet så tycker båda hundarna att vi är TRÅKIGA! Har man då Bill och Bull under samma tak så är det inte lätt att underhålla någon av dem, för dessa två hundar är verkligen varandras motpoler. Imorgon ska vi iallafall hämta tillbaka Pastan, vilket känns både mysigt och tungt. Men är det någon som kan mysa så är det denna snuttweiler, och det ser vi fram emot.
 
Jag antar att det är en del av er som har försökt/kommer att försöka ringa mig idag. Tyvärr är det så opassande att min mobil är på reparation just precis nu. Jag tänkte glatt att det finns massor av gamla mobiltelefoner i vårt hem och skickade iväg min egen på reparation igår. Det stämmer i och för sig, men att ingen av dem tar emot Micro-SIM ägnade jag inte någon tanke. Jag får helt sonika tacka er här och hoppas att ni ser det här, TACK!
 
För er som inte riktigt hänger med kan jag avslöja att det är min födelsedag idag, Stefan har bokat bord på hemligt ställe och vi tänkte avsluta med bio. Nu har jag en tjej som står bredvid och tittar bedjande på mig så det får även avsluta det här inlägget. På återseende!
 
Maria