Hundservice och ljuvlig vårsolsskog

Startade denna dag med en efterlängtad frukost och satte mig, istället för att se till Angel, sedan i soffan för att lägga en beställning på Jordklok. Angel parkerade jag i hennes bädd med ett märgben, så hon klagade inte. Imorgon ska vi till farbror veterinären för vårservice. Allergierna härjar ordentligt nu, dem har vi dock rutin på att behandla själva vid det här laget. Vår största oro är en leverfläck som växer, förhoppningsvis är det ingeting. Jag misstänker även början på en öroninfektion/ -inflammation i högra örat och så är det väl bra och kolla igenom hennes ledstatus. Några rutinvaccinationer står också på schemat. 
 
Nu ska vi hur som helst ut i den underbara vårsolen, där det är så underbart så att man kan glömma bort all klåda och alla besvärligheter. Skogen är livet!
 
 
Dumma, dumma Alternaria. Men det gör inte jätte mycket när man har något sådant här fantastiskt att springa i..,
 
 
Maria & Angel

Kommenterat:

1 Eva Milos matte:

Hej! det där ser jobbigt ut på Angel, jordklok är en attans bra "butik". Kanonfin omgivning ni har med massa strövområden. =) Ha det gött

Svar: Japp, här trivs vi alla tre ypperligt! :)
Tre lantisar

2 Mamma A:

Och vad blev domen för lilla Prick-Lisa då? Jag längtar för övrigt inte aaaalls till er skog - inte. Jag måste nog ge vika för abstinensen och dra uppåt någon vända före sommaren. Vore bra att få lite pejl på åtgärdsbehovet, men snön ligger väl kvar på högre höjder, eller åtminstone i form av vatten och geggamojja.

Svar: Domen var inte så farlig, åtminstone inte för stunden. Förutom de härjande allergierna så verkade saker vara på sin plats. Leverfläcken däremot ska tas bort och skickas på undersökning, men det måste ske under narkos så det blir en ny tid för det. Faktiskt så är det förvånansvärt lite geggamoja, åtminstone på de höjder vi har lyckats ta oss till och det har varit fullt framkomligt och mest fantastiskt. Vet förstås inte hur det ser ut ute vid Stavsätra. Hur som helst så är du så hjärtligt välkommen upp! :) /Maria
Tre lantisar

3 Mamma Karin:

Stackars lilla grisan ser ju inte alls skönt ut. Helt underbara bilder ser så ljuvligt skönt rogivande ut. Önskar att jag orkade åka upp till er ett par dagar. Men vem vet den nya medicinen kanske gör underverk.

Kommentera här: