Rensa, rensa, rensa...

 

Påskhelgen blev som sagt vårt startskott för säsongen. Vi gav oss på ett av uthusen och Stefans mamma och pappa var här och hjälpte oss. Det var vi oerhört tacksamma för med de mängder av absolut mest skit att gå igenom. Det gav oss också en bra kick-start på vårt stora projekt och vi har sedan dess fått en hel del gjort.
 
Kameran har tyvärr blivit bortglömd en massa, men jag har börjar uppdatera mycket mer på Instagram eftersom jag alltid har mobilen med mig, och verkligen vill dokumentera även de små delarna av denna stora resa. För er som inte använder Instagram men vill hänga med lite i svängarna så la jag in en widget här till höger i menyn så ni inte missar något. Klicka bara på bilderna så ska ni kunna se och läsa alltihop.
 
De senaste dagarna har bjudit på fint väder och solsken och vi har gett oss på rivning av altanen. I början av Maj kommer nämligen en saneringsfirma och tar ner fasaden, och vi behöver då ha rensat så de kommer fram överallt. Igår kväll avbröt vi dock då den ena plinten till altanen, gjuten i asbest, sprack lite gran och vi inte riskerar något. Samtidigt kom tursamt det utlovade regnet. Bilder på altanrivning hittas i widgeten.
 
 
 
Snön är nu borta från alla delar av tomten och arbetet fortsätter. Vi saknar vår ängel enormt men vi längtar också till vårt hus, dock är det bannemej inte långt kvar nu.
 
Maria
 

Kommenterat:

1 Mamma A:

Heja, heja friskt humör! Det är det som susen gör!

Kommentera här: